Σας εγγυόμαστε μια σίγουρη και ασφαλή τοποθέτηση

Στην el-energia, πιστεύουμε ότι κάθε τζάκι είναι κάτι περισσότερο απο μια πηγή θερμασίας. Είναι ένα έργο τέχνης, μια αναδίφηση στην ομορφιά της φλόγας που χορεύει και στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Ωστόσο, για να απολαύσετε το πλήρες δυναμικό ενός τζακιού, η εγκατάσταση πρέπει να είναι όχι μόνο επαγγελματική, αλλά και προσεκτικά προδιαγεγραμμένη.

Στην εποχή όπου η άνεση συναντά την αισθητική, η ορθή εγκατάσταση τζακιού είναι το κλειδί για μια εμπειρία θέρμανσης που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Από την επιλογή του κατάλληλου τύπου τζακιού μέχρι την ακριβή εγκατάσταση και τη συντήρηση, κάθε βήμα είναι σημαντικό για να δημιουργηθεί ένα σημείο εστίασης στο σπίτι σας.

Εμείς στην el-energia δεν εγκαθιστούμε απλά τζάκια, δημιουργούμε συναισθηματικές συνδέσεις και χαρακτήρα στον χώρο σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας δίνουν έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.

Εάν αναζητάτε όχι μόνο μια πηγή θερμασίας, αλλά και ένα έργο τέχνης που θα ζωντανέψει τον χώρο σας, εμπιστευτείτε την εμπειρία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια συνεδρία συζήτησης και ανακαλύψτε τον κόσμο της ζεστασιάς με την υπογραφή μας.

Κατά την διάρκεια της τοποθέτησης εάν χρειάζεται απομονώνουμε το χώρο εργασίας , ούτως ώστε με το πέρας των εργασιών, σας παραδίδουμε το χώρο σας καθαρό. Η διάρκεια της τοποθέτησης ενός ενεργειακού τζακιού κυμαίνεται από 2 έως 8 ώρες.

Από αισθητικής πλευράς πετυχαίνουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα με τα καλύτερα υλικά, μάρμαρο, γρανίτη, κορνίζες πορσελάνης-μεταλλικές και όποιο άλλο υλικό ή σχέδιο επιλέξετε.

Βρίσκεσαι εκτός Θεσσαλονίκης;

Υπάρχει λίστα με συνεργαζόμενους πιστοποιημένους τεχνίτες και συνεργάτες – καταστήματα ενεργειακών τζακιών σε κατά τόπους περιοχές.  Ακολουθώντας πάντα τις προδιαγραφές που ορίζει η κάθε εταιρία και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς.