ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Μετά τη συναλλαγή σας, παρακαλούμε να αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης σε εμάς με mail, φαξ ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά.

Aριθμός ΓΕΜΗ 58777304000

Τα στοιχεία της τράπεζας μας:

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ:

Τράπεζα: ALΡHA BANK
IBAN: GR 83 0140 8460 8460 0200 2003 338
BIC: CRBAGRAA

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ:

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR 26 0171 7130 0067 1312 8504 620
BIC: PIRBGRAA

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ:

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ
IBAN: GR 23 0110 8630 0000 8630 0381 562
BIC: ETHNGRAA

 

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ:

Τράπεζα: EURO BANK
IBAN: GR8302603360000700200706322
BIC: ERBKGRAA

 

2. Πιστωτική Κάρτα
​Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express (Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.)

3. Με αντικαταβολή
Ο Πελάτης δύναται να εξοφλήσει το οφειλόμενο ποσό για την πώληση μέσω αντικαταβολής, δηλαδή, με καταβολή του ποσού με μετρητά σε ειδικά εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της Εταιρείας Ταχυμεταφορών, κατά την παράδοση των προϊόντων στον τόπο παράδοσης που έχει καθορίσει ο πελάτης. Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνον εφόσον το συνολικό τίμημα της πώλησης δεν υπερβαίνει το ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500€), η καταβολή του ποσού γίνεται μόνο με μετρητά καθώς επίσης και εάν το προϊόν μπορεί να μεταφερθεί από Εταιρείας Ταχυμεταφορών (Δεν μεταφέρονται εμπορεύματα διαστάσεων μεγαλύτερων των 40cm*40cm*50cm και βαρύτερα των 20Kg ). Για την πληρωμή μέσω αντικαταβολής, ο Πελάτης χρεώνεται με το ποσό χρέωσης της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η χρέωση αυτή εμφανίζεται στην σελίδα ολοκλήρωσης της αγοράς με τίτλο «έξοδα αποστολής», αφού ο Πελάτης επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Στη Θεσσαλονίκη , με ακτίνα εμβέλειας έως 60 χλμ από την εκάστοτε έδρα, δύναται να γίνει αντικαταβολή εμπορευμάτων από μεταφορείς τις εταιρίας, ανεξαρτήτως όγκου και ποσότητας. Για την πληρωμή μέσω αντικαταβολής από μεταφορείς τις εταιρίας, εφόσον το συνολικό τίμημα της πώλησης δεν υπερβαίνει το ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500€) ο πελάτης χρεώνεται με το ποσό χρέωσης εταιρείας μεταφορών και κατόπιν συμφωνίας με το κατάστημα. Η χρέωση αυτή εμφανίζεται στην σελίδα ολοκλήρωσης της αγοράς με τίτλο «έξοδα αποστολής» και επιλέγοντας τον νομό παράδοσης

4. Tοις μετρητοίς
Ο Πελάτης δύναται να εξοφλήσει το οφειλόμενο ποσό για την πώληση στο ταμείο του καταστήματος της Εταιρείας, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 5 στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ασφάλεια Αποστολής
Οι συσκευασίες και τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται από τα εργοστάσια κατασκευής είναι τέτοια, ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία και ασφάλεια του προϊόντος. Εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά βρίσκονταν στην αποθήκη μας. Τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη και για λογαριασμό του τελικού αγοραστή.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Ο χρόνος αποστολής για τα προϊόντα τα οποία έχουν σημανθεί ως άμεσα διαθέσιμα είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες ενώ σε προϊόντα τα οποία έχουν σημανθεί ως κατόπιν παραγγελιάς είναι 4-10 ημέρες,  από την ημέρα πληρωμής και επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Η παράδοση των προϊόντων μέσω της courier ή της μεταφορικής εταιρείας μπορεί να γίνει σε 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 4 έως 8 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές και την Κύπρο. Η παράδοση πιθανόν να χρειαστεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ελάχιστες περιοχές (μέγιστος χρόνος παράδοσης 12 ημερών) που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτες από την courier μεταφορική ή να χρειαστεί να πάει ο ίδιος ο πελάτης στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας. Σάββατο δεν γίνονται παραδόσεις από τις εταιρείες μεταφορών ή courier.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, για να σας ενημερώνουμε για τα στοιχεία επικοινωνίας των γραφείων μεταφορών και courier της περιοχής σας. Έτσι μπορείτε να ελέγχετε κάθε στιγμή την πορεία της αποστολής σας.

 

Χρεώσεις Μεταφορικών

Τζάκια
Eντός πόλης Αθηνών – Θεσσαλονίκης 40€
Ηπειρωτική Ελλάδα 60€
Νησιά 70€

 

Σόμπες
Eντός πόλης Αθηνών – Θεσσαλονίκης 35€
Ηπειρωτική Ελλάδα 45€
Νησιά 65€

 

Ηλιακός Θερμοσίφωνας – Αντλίες Θερμότητας
Eντός πόλης Αθηνών – Θεσσαλονίκης 25€
Ηπειρωτική Ελλάδα 50€
Νησιά 55€

 

 Κλιματιστικά – Λέβητες
Eντός πόλης Αθηνών – Θεσσαλονίκης 15€
Ηπειρωτική Ελλάδα 25€
Νησιά 45€

 

Οι όροι παράδοσης είναι καθαρά ενδεικτικοί αν δεν συμφωνηθεί διαφορετικά. Σε περίπτωση που ο κατασκευαστής δεν είναι σε θέση να παραδώσει την εντολή λόγω περιστάσεων ανωτέρας βίας, ή άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων, οι όροι παράδοσης θεωρούνται παρατεταμένοι και οι νέοι όροι θα καθοριστούν με κοινή συμφωνία των μερών.

– Ο αγοραστής αναλαμβάνει την υποχρέωση να επαληθεύσει την ποσότητα και την κατάσταση των παραδιδόμενων συσκευασιών σε αντιδιαστολή με την courier  ή τον μεταφορέα. Οποιεσδήποτε καταγγελίες σχετικά με διαφορές ποσότητας ή συσκευασίες που έχουν υποστεί ζημία πρέπει να κοινοποιούνται στον μεταφορέα και σύμφωνα με τη διαδικασία που έχει συμφωνηθεί με τον ίδιο τον μεταφορέα. Σε περίπτωση που ο πελάτης διαπιστώσει  φθορά – ζημία στη συσκευασία δεν πρέπει να παραλάβει αλλά να μας ενημερώσει και να το αναγράψει στη φορτωτική του μεταφορέα. Πάντα η παράδοση των εμπορευμάτων – προϊόντων νοείται και γίνεται στο πεζοδρόμιο στης διεύθυνσης που αναγράφεται στην παραγγελία του πελάτη, εάν θελήσει ο πελάτης παράδοση σε όροφο αυτό θα γίνει με ευθύνη του πελάτη και με επιβάρυνση του πελάτη για έξτρα κόστος που συμφωνήσει απευθείας με τον μεταφορέα.

Αποστολή μέσω εταιρείας μεταφορών

Για αποστολές προϊόντων ισχύουν τα εξής:

α) Πρέπει ο πελάτης προτού υπογράψει την παραλαβή, να ελέγξει το προϊόν εάν η συσκευασία του είναι άρτια και χωρίς ζημιές.

β) Ο έλεγχος για τυχόν ζημιές που μπορεί να έχει το προϊόν πρέπει να γίνεται στο πεζοδρόμιο και όχι στον όροφο. Σε περίπτωση που κατά τον έλεγχο προκύψουν ζημιές πρέπει ο πελάτης να κάνει άρνηση παραλαβής.

γ) Εάν η παράδοση δεν είναι στο πεζοδρόμιο αλλά σε όροφο ή υπόγειο ή κάπου αλλού, η ευθύνη της αρτιότητας του προϊόντος για τυχόν ζημιές, κατά τη μεταφορά από το πεζοδρόμιο, π.χ στον όροφο, ανήκει αποκλειστικά στον πελάτη.

δ) Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με αποκλειστική ευθύνη του πελάτη, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν εγγυάται την κατάσταση του προϊόντος κατά τη μεταφορά, παρά μόνο μέχρι τα πρακτορεία μεταφορών νομού Θεσσαλονίκης και Αττικής.

Λόγο ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παραδίδει με ίδια μέσα στα πρακτορεία μεταφορών νομού Θεσσαλονίκης και Αττικής, εγγυάται τα εμπορεύματα μέχρι τα την παράδοση στο εκάστοτε πρακτορείο μεταφορών. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν από τις μεταφορικές εταιρίες ασφαλισμένα για ζημιά και κλοπή. Σε οποιαδήποτε περίπτωση παράδοσης-παραλαβής εμπορεύματος σε κακή συσκευασία, δε πρέπει να γίνει αποδοχή παραλαβής και να αναφερθεί γραπτώς στο δελτίο του μεταφορέα η κατάστασή του.

ε) Σε περίπτωση ανάγκης παράδοσης σε όροφο ή ανάγκη χρήσης γερανού, το κόστος και η ευθύνη παράδοσης στο εκάστοτε σημείο επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

 

Με παραλαβή από το κατάστημα

Ο Πελάτης δύναται να παραλάβει την παραγγελία του από το κατάστημα της εταιρείας, που βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου 5 στη Θέρμη Θεσσαλονίκης   Με ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00 καθημερινά και 09:00-15:00 το Σάββατο

 

Ωράριο  Ιουνίο, Ιουλίο & Αυγούστο

Kαθημερινά 09:00-18:00,   Σάββατο κλειστά

 

Τεχνική Υποστήριξη – Service – Εγκατάσταση
Σε όλα τα παρακάτω προϊόντα και των τύπων αυτών, κλιματιστικών μονάδων (τοίχου, κασέτες, οροφής κ.τ.λ), αντλιών θερμότητας, σόμπες πέλλετ (Υδραυλικές & Αέρος), λέβητες ξύλου, λέβητες πετρελαίου, λέβητες αερίου, λέβητες πέλλετ, σόμπες ξύλου (ακτινοβολίας, αέρος & υδραυλικές), ηλεκτρικό και ηλιακό Θερμοσίφωνα, μπόιλερ οικιακό και λεβητοστασίου και συναφή μηχανολογικό εξοπλισμό, η εταιρία δεν είναι υπόχρεη και υπεύθυνη για την επιλογή στην εφαρμογή του πελάτη. Δεν είναι υπόχρεη τεχνικής υποστήριξης, service και οποιασδήποτε ηλεκτρολογικής, υδραυλικής, ψυκτικής και μηχανολογικής εγκατάστασης.